5 Tips about Инвестиции You Can Use TodayI'll get started with the inhabitants of Earth Edem. For many years they killed one another in internecine spiritual wars, burned each other on stakes, led various wars of conquest during the name of your religion they professed, which was an unbelievable impediment for accumulating wealth on Element of the religious leaders and it built folks inquire them selves the problem “ Why do we have to go away in this continuous terror? It’s claimed that God is Appreciate and nonetheless we only endure?” This undermined the foundations with the faith plus the prosperity with the ruling religious caste. Because they were scared their authority can be rejected, the leaders of religions gathered and chose to introduce a democratic model of choosing a faith.

Защото за какво служи тази бутафорна демокрация в държавата, когато бизнесът, капиталистическите изроди и техните идеологически подлоги си купиха пълна свобода и независимост от същата тази държава? За какво служи, ако не за маскарад, за декор и заблуда на манипулирания и отруден народ и за забавление на капиталистическата измет.

Комисията за защита от дискриминация излезе със специално изявление относно възможността и правилата за наемане на правителствения Еърбъс от частни лица, било то юридически или физически.

. Вашето поробване е започнало още в мига в който сте повярвали, че парите са определящи за всичко случващо се в света. Именно вашата вяра е довела до тяхното водещо значение в съвременният свят. Как стана така, че с помощта на едни красиво изрисувани хартийки, вие се превърнахте в роби и продадохте бъдещето си?

В този момент, законността бе въдворена, чрез палката на един полицай, който самоотвержено, демократично и напълно в унисон със закона, сцепи главата на самозабравилият се лумпен и върна микрофона в ръцете на ошашавеният Миро.

Хаос! Докато парите умираха, докато Капиталът се гърчеше, невежите спореха помежду си за начина, по който те трябва да се използват и разпределят. О, слепци, спорещи около ковчега на мъртвеца, за това как да го възкресят! Колцина от вас изгубиха живота си без да разберат, че това, за което се борят, вече е мъртво? Но това може би бе неизбежно! Кризата настъпи в момента, когато се осъществи първият етап на глобализацията, тогава когато пред Капитала паднаха всичките прегради и той се местеше светкавично от място на място, опитвайки се да избегне смъртта, следваща го по петите. Мнозина смятаха, че тези движения в географското пространство са полезни, че водят до запазване и растеж на Капитала, и това действително изглеждаше така, но всъщност това движение бе бяг.

За тези болни, които не разполагат с техника за заснемане на собствен видеоклип, БНТ е изградила специално лечебно студио за заснемане на лечебни видеоклипове. Продължителността на всеки лечебен клип не трябва да надхвърля половин минута, за да може да се обхване по-голяма част от болното българско население.

Ако искате да ме отразявате, ще трябва да си плащате. Да си плащате МЕРКЕЛ защото сте частна медия, наблягам частна и печелите от това което правите. Да си плащате, защото всичко което правите го правите за пари. Е аз не желая да ме отразявате. Отразявайте се сами в огледалото! Успех!

Официалното откриване на дейността по санирането ще бъде утре сутринта в осем часа, като премиерът ще разбие бутилка шампанско в работната каска на президента и ще пререже лентата, с която ще са вързани двете му ръце, които се очаква да свършат цялата работа по санирането. Но ето и прочувственото слово-апел към българския народ, с което президентът ни приканва да последваме примера му и да вземем енергийната си независимост в свои ръце:

Ние знаем, че в тази борба те използват всякакви инструментариуми на финансовата политика, маскирайки ги като законови актове, че купуват медии и промиват мозъците на хората по целия свят, за да не могат те да прозрат какво се случва с гръцкият народ, какво очаква и самите тях. Те внушават, че видите ли гърците не работели, че ако работели то за труда им се е плащало твърде много, че именно начина им на живот е причината за сегашните им нещастия.

Нека първо да разясня какво имам предвид. Под „корумпиране на Разума” аз визирам противоречията, които възникват в нас, когато собствената ни преценка и оценка за действителността, която ни заобикаля, се сблъска с тази налагана ни чрез медийното пространство и/или под натиска на чужди интереси, и когато в крайна сметка Разумът приема външната преценка за меродавна, прекратявайки процеса на собствен анализ в опита си да се ориентира. Искам да наблегна, че този процес се проявява не само в България, но и в целия съвременен свят. Когато нашето мислене се сблъска с готови, смлени и на пръв поглед логично подредени заключения по дадена тема, ние много лесно се отказваме да оценяваме и анализираме дадената тема въз основа на собственото си светоусещане.

Но как нашите медии отразяват тази протестна вълна? Те показват шокиращи кадри на сблъсъци с полицията, горящи сгради и автомобили, окървавени демонстранти и т.н., без обаче да изложат причините довели до тези протестни действия. И вие стресирани от видяното, от това което медиите ви втълпяват, че е плод на действията на пияни тълпи, на хулигани, че това са безредици и противообществени прояви, а не протести на възмутени, на разгневени граждани – вие се отказвате от последното си оръжие и потъвате в блатото на безверието, стреса, апатията и безсилието.

И рече Бог чрез устата на своя служител, че когато репортажа приключи, за да възвърнат първоначалната си цялост Миро и Люба ще трябва да се съвкуплят, и че това не само ще възвърне цялостната същност на Миролюба, но и ще се случи така, щото тя ще бъде трудна и ще роди плод нов месия, който трябва да кръсти Лефтерис, по името на свещеника, и който ще доведе нов демократичен строй на Земята.

A Culture based upon such unstable types of lifestyle is doomed to existence about the verge of extinction, consistent wars and makes an attempt of imposing dictatorship and brainwashing. On an area like that Democracy would imply a poorly disguised form of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *